Зірка «Спадкоємців» закликав офісних працівників рухатись заради ментального здоров’я
24 Вер 2024, 15:48

Зірка «Спадкоємців» закликав офісних працівників рухатись заради ментального здоров’я

У міру того як все більше компаній повертають співробітників в офіси, спортивний бренд ASICS запросив актора Браяна Кокса, щоб мотивувати працівників відійти від робочих столів і рухатися заради свого психічного здоров’я.

Зірка серіалу «Спадкоємці» виступає із застереженням, щоб згуртувати офісних працівників проти тихої загрози психічному здоров’ю — столу, за яким вони працюють щодня.

PSA закликає працівників ставити своє психічне здоров’я на перше місце, беручи «Desk Break» — коротку перерву в русі протягом робочого дня.

Інтегрована кампанія ґрунтується на дослідженні 26 000 учасників, яке виявило тісний зв’язок між сидячою поведінкою та психічним благополуччям, при цьому показники стану розуму знижувалися, чим довше люди залишалися неактивними.

Щоб допомогти працівникам відійти від своїх робочих місць, ASICS створив положення про перерву за робочим столом, яке дає працівникам законне право на 15-хвилинні перерви на рух протягом дня крім стандартних перерв.

Гері Раучер, виконавчий віце-президент ASICS EMEA, сказав: «Години, які ми проводимо за робочим столом, справляють на нашій свідомості справжній і страшний вплив. І це потрібно змінити. У ASICS ми відстоюємо силу руху не лише для тіла, але й для розуму. Ось чому нас називають ASICS — абревіатура від латинського «Anima Sana in Corpore Sano» або «Здоровий розум у здоровому тілі». Ми пишаємося тим, що перетворюємо цю мету на дії та заохочуємо не лише наших співробітників, а й решту світу змінити свій розум».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео