Лао-цзи, природа замість офісу та концерти. Ретроспектива тижня з Русланом Бессонним
21 Вер 2024, 11:56
PR

Лао-цзи, природа замість офісу та концерти. Ретроспектива тижня з Русланом Бессонним

Руслан Бессонний, співзасновник креативної агенції NAME PR, яка співпрацює з такими українськими артистами, як KOLA, Анна Трінчер, DANTES, TAYANNA, Наталка Денисенко, Нікіта Кісельов, Diana Gloster, Аніта Соловей та рядом інших публічних осіб, розповів MMR про своє відкриття тижня, що найбільше дістало та куди піти на вихідні в останні сонячні осінні дні.

Як минув тиждень? 

Тиждень ще не минув, адже ми працюємо до суботи. NAME PR — це компанія повного циклу, яка працює 24/7, тому здебільшого лише у неділю вдається відпочити. Тиждень був насичений на події: від пошуків локацій до пошуку партнерів, від затвердження концепції до розробки стратегічного плану артиста та реалізації нового проєкту. Наразі ми активно заводимо нових клієнтів, готуємо стратегічне планування на осінній сезон, підсумовуємо партнерів на концерт в Палаці Спорту співачки KOLA та фіналимо підрядників для найближчих івентів.

Відкриття тижня

Яке б не було велике або складне завдання, головне — це розпочати його виконання, і тоді все піде, як треба.

Це не зовсім відкриття, але те, що сильно мотивує мене по життю, особливо останнім часом. Це усвідомлення того, що маленькі кроки ведуть до великих змін. Як казав відомий китайський філософ Лао-цзи: «Шлях у тисячу кілометрів починається з першого кроку». Щоразу після усвідомлення цього, я розумію, що яке б не було велике або складне завдання, головне — це розпочати його виконання, і тоді все піде, як треба. 

Що дістало за тиждень?

У нашій сфері важливо інколи змінювати середовище, щоб стимулювати креативність, генерацію нових цікавих ідей та знімати напругу з команди.

Найбільше дістали робочі понеділки. Саме тому наступного понеділка ми з командою відправляємось за місто, щоб працювати на природі замість офісу, який залишаємо на генеральне прибирання. У нашій сфері важливо інколи змінювати середовище, щоб стимулювати креативність, генерацію нових цікавих ідей та знімати напругу з команди. Саме тому ми експериментуємо з такими варіантами, щоб визначити, як створити найкращі умови для кожного члена команди і підтримувати ефективність на високому рівні.

Музика тижня

Оскільки я і моя команда в основному працюємо з музичними артистами, то і музика вражає дуже різна: і ніжна, і драйова, і весела, і сумна.

Виділити якусь конкретну пісню мені важко, але дуже зачепила пісня Dancing In The Flames канадського співака The Weekend. У нас також скоро планується велика кількість нових дуже неочікуваних і цікавих новинок від наших артистів. Тому раджу налаштуватися на музичні прем’єри щоп’ятниці на Spotify та інших музичних платформах, щоб насолоджуватися ними разом зі мною та українськими й закордонними хітами.

Що почитати?

Для піарників це доволі актуально, адже ми мусимо мати креативне бачення, прагнути більшого та йти попри все до мети.

Можу порадити книжку «Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері, оскільки вона найбільше розкриває те, що не потрібно обмежувати своє креативне мислення і ставити себе в рамки. Найбільше мені подобається у цій книжці момент, коли інші бачать капелюх, то ти можеш побачити удава, який з”їв слона. Для піарників це доволі актуально, адже ми мусимо мати креативне бачення, прагнути більшого та йти попри все до мети.

Що подивитися?

Із останнього, що я раджу подивитися, це серіал «Бріджертони» на Netflix. Саме він надихнув нашу команду на створення незвичайного заходу в стилі цього фільму. Тому 100% вартий уваги. Також цей серіал чудово захоплює увагу та дозволяє відпочити, занурившись в інтриги головних героїв.

А з нових фільмів, які мене вразили, особливо виділяю «Яремчук: Незрівнянний світ краси». Ця стрічка майстерно показує становлення української естради та музичної культури через тернистий та водночас геніальний шлях Назарія Яремчука. А також дуже сподобався фільм «Граф Монте-Крісто», де Володимир Дантес та Наталка Денисенко блискуче озвучили головні ролі. Усім рекомендую!

Ваш топ застосунків на телефоні

Перший у списку — Google Календар, без якого ми не можемо планувати свій день і, чесно кажучи, жити. На другому місці — Zoom, адже уявити життя без нього зараз просто неможливо.

Також особливо хочу виділити застосунок для медитацій UKarm, який, до речі, заснувала наша клієнтка Аніта Соловей. Це перший застосунок в Україні у своїй темі, і він допомагає мені досліджувати свій внутрішній та духовний стан. Останнім часом я активно занурююсь у цю сферу, і він став незамінним інструментом для цієї роботи.

План на вихідні. Поради, куди піти

Я раджу почати вихідні з релакс масажу або, наприклад, влаштувати прогулянку Ботанічним садом імені Гришка.

Відпустіть на день усі турботи й негаразди та пориньте у свій емоційний стан. Я раджу почати вихідні з релакс масажу або, наприклад, влаштувати прогулянку Ботанічним садом імені Гришка, щоб насолодитись останніми нотками вже минулого літа.

Якщо ж ви хочете провести вихідні більш активно, то відвідайте концерт Нікіти Кісельова та просто кайфуйте від кожної миті цього життя.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео