До річниці 11 вересня нью-йоркські піцерії замінили фото знаменитостей на портрети рятувальників
12 Вер 2024, 11:39

До річниці 11 вересня нью-йоркські піцерії замінили фото знаменитостей на портрети рятувальників

Якщо зайти у будь-яку піцерію в Нью-Йорку, людину неодмінно зустрінуть усміхнені обличчя деяких голлівудських та нью-йоркських знаменитостей.

Протягом десятиліть такі культові заклади, як Prince Street Pizza, Bleecker Street Pizza, Paulie Gee’s Slice Shop та інші, прикрашали свої стіни портретами найвідоміших відвідувачів — від Джо Джонаса та Ліама Хемсворта до Раяна Сікреста, Джиммі Феллона та інших.

Однак цього тижня, на честь 11 вересня, піцерії Нью-Йорка прикрасили свої стіни новими обличчями.

Фонд з надання допомоги жертвам теракту 11 вересня FealGood Foundation та агентство Rethink розпочали цього тижня кампанію «Walls of Honor», присвятивши стіни піцерій у Нью-Йорку рятувальникам, які вижили після трагедії і досі потребують медичної, емоційної та моральної підтримки.

Ініціатива спрямована на те, щоб клієнти, які проходять повз ресторани, визнали героїчну службу цих чоловіків і жінок у 23-ю річницю терористичних атак на Всесвітній торговий центр, заохочуючи їх прочитати про їхні історії і допомогти пожертвувати кошти на їхнє медичне обслуговування.

Відеоролик кампанії демонструє, як піцерії Prince Street Pizza, Patsy’s, Juliana’s, Bleecker Street Pizza, John’s of Bleecker і Paulie Gee’s Slice Shop тимчасово виставляють зображення тих, хто вижив.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео