E.l.f. Beauty та Tinder випустили колекцію косметики для першого побачення
10 Вер 2024, 11:49

E.l.f. Beauty та Tinder випустили колекцію косметики для першого побачення

Косметичний бренд E.l.f. Beauty та дейтинг-застосунок Tinder об’єднали зусилля для нової колаборації, спрямованої на підвищення впевненості та самовираження самотніх людей, які шукають нових знайомств.

Колекція E.l.f. x Tinder «Put Your E.l.f. Out There» об’єднує грайливі косметичні засоби E.l.f. та акцент Tinder на реальних зв’язках.

Ця колаборація підкреслює нещодавнє дослідження, яке виявило, що понад третина самотніх людей розглядають перші побачення як можливість поекспериментувати з новими макіяжами, згідно з даними бренду. Спільний фокус на впевненості та самовираженні робить б’юті-бренд і Tinder органічною співпрацею.

До набору входять дві живильні олії для губ, мініолівець для губ, праймер, спрей-фіксатор для макіяжу та косметичка, а одним із найяскравіших продуктів лінійки є одноразові помади «It’s a Match!», які доступні як окремо, так і в наборі.

Колекція буде доступна з 10 вересня ексклюзивно на сайті E.l.f. зі спеціальними пропозиціями для членів Beauty Squad, включаючи знижку на підписку Tinder Gold.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео