Даша Кацуріна знялась у ролику молочного бренду
09 Вер 2024, 11:24

Даша Кацуріна знялась у ролику молочного бренду

Креативна агенція Drama Queen створила кампейн для нового продукту Біло — сиру-хмаринки. Головну роль у рекламі зіграла дизайнерка та рестораторка Даша Кацуріна. 

Центральним елементом кампанії є новий продукт Біло — сир-хмаринка в упаковці 200 г, яка була задумана як корисний перекус. Цей сир має великі грудочки, які можна їсти руками безпосередньо з упаковки. Перед командою агенції стояла непроста задача — підштовхнути людей їсти кисломолочний сир сам по собі, без сметани, варення чи меду. 

Новина за темою
Молочний бренд перетворив свій флагманський продукт на хмаринки у новому дизайні та комунікації

В основі ідеї кампейну лежить метафора хмаринок, що символізують грудочки сиру Біло. Вона стала головним візуальним елементом усіх матеріалів кампанії: від ролика та пакування до цінників на поличках магазинів.

Героїнею ролика стала підприємиця Даша Кацуріна, яка приміряла два образи: казковий і реальний. Для ідеального світу Даша постала у вигляді мрійливої принцеси, а для «реального життя» — самою собою. Дизайнерка отримує задоволення від насиченого темпу свого життя, а її мінімалістичний та трохи хаотичний стиль близький багатьом, хто живе у подібній швидкості. 

В ролику та супровідних матеріалах ми обігруємо концепцію «ідеальної версії тебе». Дуже популярної у нашому житті.
Ми ж усі тримаємо в уяві ту розкішну ідеальну версію себе, яка нарешті почне прокидатись раніше, медитувати і вчити англійську. Реальність трохи інакша. Але і в ній ми непогано справляємось. Хіба сир Біло хай буде ідеальний. Смачний сам по собі, без додавання варення чи меду.
Drama Queen

Агенція створила стратегію, різні адаптації ролика та зовнішню рекламу разом з командою маркетингу Білоцерківської агропромислової групи. Матеріали показуватимуть в супермаркетах, фітнес-центрах та ТРЦ міст України.

Окрім рекламного ролика, Drama Queen супроводжували розробку дизайну пакування для нового продукту. Дизайн упаковки був створений у співпраці зі студією Gram.

Ролик знімали з київським продакшном Family та режисеркою Лізою Рудою. 

Розкажіть друзям про новину

Нове відео