Google відкрив реєстрацію на навчальну програму з хмарних технологій
03 Вер 2024, 13:16

Google відкрив реєстрацію на навчальну програму з хмарних технологій

Google оголошує про початок реєстрації на новий потік безкоштовної навчальної програми «Розвивайте кар’єру з Google Cloud». Під час програми учасники, які тільки починають свій карʼєрний шлях в IT, зможуть отримати персоналізовану підтримку від експертів по роботі з Google Cloud.

Навчання проходитиме з 16 вересня по 31 жовтня 2024 року в режимі онлайн, що дозволяє учасникам обрати зручний темп навчання і доступ до матеріалів та записів вебінарів протягом усього періоду. 

Google Україна реалізує програму за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи Дія.Освіта. 

Програма буде особливо корисною для:

  • початківців у IT, які хочуть розпочати свою кар’єру;
  • розробників із середнім досвідом у програмуванні, які цікавляться використанням хмарних технологій;
  • досвідченим розробникам, які хочуть оновити резюме навичками роботи із Google Cloud та пройти сертифікацію.

У межах індивідуальних консультацій учасники зможуть отримати відповіді на свої питання та практичні поради щодо початку кар’єри у сфері IT, а також дізнатися більше про роботу з хмарними технологіями.

Щоб записатися на консультацію, необхідно зареєструватися на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» та подати заявку на участь у сесіях. Детальна інформація про консультації надійде у листі після реєстрації. Усього буде відібрано 100 учасників програми, які отримають індивідуальні консультації. 

Усі учасники програми отримають:

  • безкоштовний 45-денний доступ до платформи Skills Boost для вдосконалення своїх навичок;
  • можливість отримати нагороди за здобуті бейджі навичок на платформі;
  • підтримку спільноти у подоланні труднощів на шляху вивчення хмарних технологій;
  • вебінари із фахівцями зі штучного інтелекту, кібербезпеки та Google Cloud, які ділитимуться своїм практичним досвідом роботи у хмарі;
  • безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок.

Реєстрацію на програму «Розвивайте карʼєру із Google Cloud» уже відкрито, зареєструватися для участі у програмі можна за посиланням. Обмежень за кількістю реєстрацій немає.

Після завершення реєстрації учасники отримають електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари з експертами з хмарних технологій.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео