IKEA перетворила свою культову блакитну сумку на подушку для сну
26 Сер 2024, 17:01

IKEA перетворила свою культову блакитну сумку на подушку для сну

Пасажири, що дрімають у громадському транспорті, та студенти, що дрімають за бібліотечними столами, — звичне явище в Сінгапурі. Країна посідає третє місце у світі за рівнем недосипання. У гонитві за своїми мріями сінгапурці часто відсувають відпочинок на задній план, і багато хто відчуває стрес від думки про те, що нічого не робить.

У відповідь на це ІКЕА прагне стати тим, хто сприяє відпочинку, позиціонуючи себе як союзника, що підтримує сінгапурців у їхньому прагненні до балансу в житті. Замість того, щоб нав’язувати час відходу до сну, ритейлер запрошує сінгапурців реалізовувати всі свої пристрасті, довіряючи ІКЕА забезпечити відпочинок, якого вони потребують, коли нарешті зроблять перерву.

Сумка RESTEN — це переосмислення культової блакитної сумки FRAKTA, розроблене у партнерстві з креативним агентством The Secret Little Agency. Вона має зручний ремінець з написом, а також розроблена таким чином, щоб вмістити довгий список речей, необхідних пересічному сінгапурцю, і водночас слугує зручною імпровізованою подушкою, яку можна використовувати для відпочинку, коли це потрібно.

Покупці можуть отримати сумку RESTEN в рамках конкурсу в соціальних мережах на сторінці ІКЕА Singapore в Instagram, а також на фестивалі RestFest, що відбудеться в усіх магазинах ІКЕА з 6 по 8 вересня 2024 року.

Розкажіть друзям про новину