Благодійні збори, інтерактиви та зворушливі ролики: креативи брендів до Дня Незалежності
24 Сер 2024, 14:12

Благодійні збори, інтерактиви та зворушливі ролики: креативи брендів до Дня Незалежності

Сьогодні, 24 серпня, День Незалежності України. У цей найважливіший день для країни українські бренди не забули привітати українців та подякувати всім, хто зараз стоїть на захисті нашої Незалежності.

Новина за темою
День Державного прапора: добірка привітань від українських брендів

Традиційно MMR представляє добірку креативів від брендів:

Український бренд Jul, об’єднавшись із 22-ма ключовими гравцями індустрії на українському ринку, оголосив перший масштабний fashion-збір на 1 млн гривень для 47 окремої механізованої бригади ЗСУ.

Український бренд одягу Ricky Hype провів експеримент та перевірив, наскільки українці відкриті до допомоги один одному. Їх просили «підкурити» авто звичайних київських водіїв, допомогти з важкою валізою та обрати квіти дівчині. Кожен учасник відео отримав невеличкий презент після експерименту.

Приватбанк та комік Марк Куцевалов дізналися, як добре українці знають біографію нашої Батьківщини, та що бажають іменинниці на свято.

Іван Уривський та Intertop представили спільний проєкт до Дня Незалежності.

Проєкт «МУР» за підтримки компанії Bolt презентував нову пісню на честь Дня Незалежності, у якій розповів історію головної пісні України.

Український бренд етнічного одягу Etnodim спільно з дослідницьким проєктом Mriya розробив подарункове видання листівок «Тим, кому належить майбутнє», присвячене найголовнішому дню в історії нашої держави. На них зображені архівні мистецькі твори, скульптури, фотографії, каліграфія, матеріали зі стародруків, фіксація святкувань Незалежності України.

Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк започаткували у своїх закладах нову традицію, до якої закликали долучитися і всіх українців, — Пиріг Незалежності.

Бренд керамічних прикрас ручної роботи TSVITE TEREN створив медитативну мандрівку для занурення у глибини власного коріння.

Український інститут та агенція Bickerstaff.734 запустили кампанію на честь Дня Незалежності України, яка спрямована на те, щоб продемонструвати вдячність європейцям, якої вони зазвичай не бачать.

Б’юті-мережа G.Bar об’єдналася з ГО «Землячки», щоб забезпечити найсміливіших дівчат нагальною потребою — військовою формою, що пошита з урахуванням анатомії жіночого тіла.

У Києві з’явилися передбачення для українців до Дня Незалежності від Сільпо. Українська мережа супермаркетів створила тематичну версію відомих чеків з передбаченнями, які розмістили на білбордах.

Медіасервіс Megogo до 33-ї річниці підготував інтерактив, де можна створити власний постер «фільму» про Незалежність України.

Епіцентр встановив лімітовану версію поштоматів у різних локаціях Києва. Унікальна серія поштоматів стане символічним жестом підтримки та вдячності українському народу, який продовжує відстоювати свою незалежність, єдність та силу духу. 

Український бренд одягу Vovk представив соціальний кампейн разом із Русею Незламною, щоб показати, що потрібно говорити про людей з інвалідністю. також бренд перерахував 1 млн гривень у Superhumans.

Мережа ресторанів Milkbar перетворила символ тепла, сонця та України на витвір круасанового мистецтва.

Foundation Coffee Roasters у колабі з Ksenia Schnaider випустили лімітовану каву. Вони обʼєднали Ефіопію Belekara з калиною, порічкою та квітами у дескрипторах та упакували це у етнічний дизайн від бренду одягу.

Мережа кав’ярень «Бакара кава» об’єднався з ілюстраторкою Ольгою Родзік для створення проєкту «Єдність». У рамках проєкту випустили два благодійних лоти кави у лімітованому пакуванні та організували «Стіл єднання», щоб обʼєднати гостей за одним столом.

Бренд одягу Cher17 запрошує українців на культурний захід просто неба.

Розкажіть друзям про новину