Microsoft представив джойстик Xbox для людей з інвалідністю
22 Сер 2024, 13:57

Microsoft представив джойстик Xbox для людей з інвалідністю

Microsoft презентував новий адаптивний джойстик, призначений для гравців з інвалідністю. Це дротовий компаньйон для існуючих контролерів Xbox, який має чотири кнопки, накладку та дві додаткові кнопки для керування бампером та тригером.

Xbox Adaptive Joystick дозволяє керувати контролером без необхідності використовувати обидві руки, що робить його ідеальним для гравців, які можуть мати труднощі з використанням накладок на існуючих контролерах. Всі кнопки повністю налаштовуються, і є безліч 3D-друкованих накладок на джойстик, які дозволяють налаштувати розміри, висоту і ширину джойстиків.

Xbox Adaptive Joystick можна підключити до адаптивного контролера Microsoft або ж під’єднати його безпосередньо до ПК чи Xbox.

Окрім Xbox Adaptive Joystick, компанія також представила новий контролер Lite SE від 8BitDo вартістю $59,99, який також призначений для геймерів з інвалідністю. Він має низькоомні кнопки та джойстики з ефектом Холла, а всі кнопки доступні у верхній частині контролера.

Xbox Adaptive Joystick з’явиться на початку 2025 року на деяких ринках Xbox по всьому світу і буде продаватися виключно через Microsoft Store за ціною $29,99.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео