Zoom дозволив долучати до відеоконференцій мільйон учасників
20 Сер 2024, 17:01

Zoom дозволив долучати до відеоконференцій мільйон учасників

Компанія Zoom оголосила, що тепер у відеоконференціях можуть брати участь до мільйона людей одночасно.

Це сталося після того, як різні політичні групи використовували платформу відеоконференцій для збору коштів на виборчу кампанію віцепрезидентки США Камали Гарріс, часто проводячи дзвінки з сотнями тисяч людей.

Зараз компанія пропонує різні рівні для проведення великих заходів. Клієнти можуть обрати вебінари з наступною кількістю учасників: 10, 50, 100, 250, 500 тисяч і, звичайно ж, 1 млн осіб. Це одноразові пакети вебінарів, які постачаються за підтримки команди Zoom Event Services, щоб забезпечити «професійний, захоплюючий досвід» для всіх.

«Тепер організатори заходів мають гнучкість і можливість проводити по-справжньому інтерактивні заходи в безпрецедентних масштабах, а також можливість купувати великі одноразові вебінари», — говорить Сміта Хашим, директорка з продуктів Zoom.

Незважаючи на те, що донедавна Zoom використовувався для збору коштів на політичні цілі, компанія бачить майбутнє, у якому ці масштабні віртуальні заходи будуть поширені в корпоративному, розважальному та державному секторах. Наприклад, компанія заявляє, що знаменитості та артисти можуть використовувати можливості вебінарів для проведення зустрічей з шанувальниками та інших віртуальних заходів.

Однак такі заходи коштують недешево. Бронювання одноразового вебінару для мільйона людей обійдеться у $100 000. Варто зазначити, що до цієї зміни Zoom пропонував офіційну підтримку лише для 100 000 відвідувачів.

20 Сер 2024, 17:01
Розкажіть друзям про новину

Нове відео