Ролик підкреслив доступність функцій Apple для спортсменів з інвалідністю
19 Сер 2024, 14:58

Ролик підкреслив доступність функцій Apple для спортсменів з інвалідністю

Своїм останнім роликом, присвяченим доступності, Apple надсилає потужне та своєчасне повідомлення про рівність у світі легкої атлетики.

«The Relay» занурюється в реальне життя восьми спортсменів, які тренуються, щоб змагатися разом із колегою без інвалідності в чотириетапній естафеті.

Ролик має на меті підвищити обізнаність про інноваційні функції доступності, створені Apple, і про те, як ця технологія використовується для створення більш справедливих умов для всіх.

Apple твердо переконана, що доступність є основним правом людини. Хоча конкуренція між спортсменами з обмеженими можливостями та без них є звичайним явищем, її рідко зображують на екрані.

Незалежно від того, чи людина є спринтером, гонщиком на кріслі колісному, трековим велосипедистом або плавцем, такі функції, як програма Тренування на Apple Watch, показники сну та щоденні цілі щодо вправ, а також можливість записувати й аналізувати свою ефективність на iPad і Mac, гарантують, що усі спортсмени мають інструменти, необхідні для тренувань і змагань.

Додаткові функції, такі як Point and Speak на iPhone для користувачів із слабким зором, і AssistiveTouch, яка дозволяє тим, хто має відмінності у верхніх кінцівках, використовувати Apple Watch однією рукою, ще більше дають можливість адаптивним спортсменам досягти рівних результатів.

Ролик буде транслюватися на YouTube і сайті Apple.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео