TikTok тестує екстрені сповіщення щодо зниклих дітей у стрічках користувачів
19 Сер 2024, 12:29

TikTok тестує екстрені сповіщення щодо зниклих дітей у стрічках користувачів

TikTok запустив нову пілотну програму у партнерстві з громадською організацією з розшуку дітей National Centre for Missing and Exploited Children (NCMEC), у рамках якої екстрені сповіщення щодо зниклих дітей будуть відображатися в стрічці «Для вас».

@ncmec #MISSING Richard was last seen on June 13 in Cresson, #Texas. If you have any info on his whereabouts please call, 1-800-843-5678. #NCMEC ♬ Breaking News Background Music (Basic A)(1001538) – LEOPARD

Цей приклад від NCMEC показує, як сповіщення про зникнення людей наразі публікуються в застосунку, але нова програма надасть їм більшого пріоритету, гарантуючи, що вони відображатимуться в стрічках більшої кількості людей у відповідному регіоні.

Це може забезпечити критично важливе раннє реагування, а час є ключовим фактором у таких інцидентах.

Нова програма, яка спочатку стартувала в Техасі, може стати значною допомогою у підвищенні обізнаності про зниклих безвісти та залученні більшої кількості людей до пошуку цих людей. А з огляду на те, що аудиторія TikTok молодша за віком, це також може бути особливо цінним, оскільки багато повідомлень стосуються зниклих підлітків, які можуть перебувати у схожих соціальних колах.

Це ще один спосіб, у який TikTok прагне приносити користь, окрім розваг, співпрацюючи з відповідними організаціями для надання допомоги.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео