15 млн на підрозділи ППО та проєкт «Здійсни мрію»: щотижневий дайджест добрих справ
16 Сер 2024, 13:37

15 млн на підрозділи ППО та проєкт «Здійсни мрію»: щотижневий дайджест добрих справ

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Ribas Hotels Group та благодійний фонд «Повернись живим» зібрали більше 15 млн грн на КАЗи для ППО

Збір під назвою «Любиш? Донать», що стартував у квітні, став справжнім гімном любові до українських міст. І всього за 4 місяці було зібрано неймовірну суму – 15 209 200 грн. Ці кошти підуть на закупівлю двох комплексних апаратних зв’язку КАЗів для підрозділів ППО.

Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень українським зоозахисникам

Олімпійська чемпіонка та легкоатлетка Ярослава Магучіх переказала українським зоозахисникам частину призових грошей, які отримала за досягнення на Іграх-2024 у Парижі. Загалом спортсменка пожертвувала мільйон гривень. Гроші отримали організація з порятунку тварин і довкілля UAnimals та чотири притулки для тварин: «Пегас», «Сумське товариство захисту тварин», «Безпритульний світ» і «Дніпро Енімалс».

1+1 media та DOROFEEVA реалізували мрію доньки загиблого героя

1+1 media спільно з фондом «Діти Героїв» продовжує реалізовувати нематеріальні бажання дітей, дитинство яких змінила велика війна. Так, нещодавно команда проєкту «Здійсни мрію» допомогла 11-річній Амалії Лавровській зустрітися з улюбленою співачкою DOROFEEVA. Життя родини Амалії кардинально змінилося після 24 лютого 2022 року. У перший день повномасштабної війни тато дівчини прийняв рішення піти у ТрО. На жаль, через кілька днів родина отримала трагічну звістку про те, що він загинув.

Факти ICTV та Вікна-новини зібрали рекордну суму в ефірі марафону «Єдині новини»

З початку 2024 року в ефірі Факти ICTV та Вікна-новини у слоті Starlight Mediа національного телемарафону «Єдині новини» було проведено близько 500 зборів на потреби Сил оборони країни. Станом на сьогодні вдалося зібрати понад 100 млн гривень. У середньому, в ефірі одного 6-годинного слота збирається близько 2 млн грн.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео