Playboy оголосив про повернення друкованої версії журналу
13 Сер 2024, 17:07

Playboy оголосив про повернення друкованої версії журналу

Медіакомпанія PLBY Group, Inc. оголосила про повернення друкованої версії культового журналу Playboy, яка вийде у лютому 2025 року.

Разом із журналом відбудеться відродження Playboy Playmate, а також створений новий клас Playboy-кроликів, які представлятимуть бренд на ексклюзивних заходах та подіях протягом року.

У новому Playboy буде представлено все, що зробило видання культовим: незабутні фотографії, відомі рубрики, такі як Playboy Interview та Playboy Advisor, фото знаменитостей, тощо. Головним редактором журналу став Марк Гілі, який до цього обіймав керівні посади в GQ, Rolling Stone і Men’s Journal.

Playboy вже запустив оновлену версію сайту. Вона міститиме свіжі редакційні статті про чоловічий стиль життя, спорт, автомобілі та подорожі, а також архівні матеріали.

«Playboy — це квінтесенція культового бренду, і він завжди був більше, ніж журналом — це оригінальний творчий бізнес, який дав старт сотням кар’єр за останні сімдесят років, — сказав Бен Кон, головний виконавчий директор PLBY Group. — Наша місія полягає в тому, щоб повернути Playboy популярність, і наші креатори Playboy Club будуть невід’ємною частиною цих зусиль. Ми співпрацюємо з ними для розробки контенту на всіх каналах, включаючи інтернет, соціальні мережі, комерцію, заходи та друкований журнал. Рішення про відновлення випуску журналу Playboy відображає прагнення компанії адаптуватися до мінливого медіаландшафту, зберігаючи при цьому багату спадщину бренду, включаючи високоякісну журналістику, захоплюючі історії та провокаційний контент, які визначали Playboy протягом десятиліть».

Нагадаємо, що Playboy припинив випуск друкованої версії журналу у 2020 році через пандемію коронавірусу.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео