08 Сер 2024, 17:11

Samsung перетворив офіс в Індії на гігантське сховище

Маркетингова компанія Cheil India та Samsung перетворили будівлю компанії в Індії на гігантське сховище, що перевищує за розмірами все живе. Непомітна CGI-активація приголомшила глядачів, водночас яскраво продемонструвавши рівень захисту Samsung Knox Vault.

Безпека в мережі стала однією з найважливіших функцій смартфонів, оскільки шахраї стали критичною проблемою диджитал життя. За даними Всесвітнього економічного форуму, у 2023 році шахраї вкрали у жертв по всьому світу понад 1 трильйон доларів США. Згідно зі звітом Інтерполу «Глобальне фінансове шахрайство», технологічний прогрес, який розширює можливості використання диджитал технологій, також дає змогу організованим злочинним угрупованням краще обирати жертв по всьому світу.

Samsung Knox Vault призначений для захисту конфіденційних даних на смартфонах Samsung серії Galaxy завдяки поєднанню захищеного процесора, пам’яті та програмного забезпечення, що захищає смартфон від програмних і апаратних атак, і доступний для телефонів Galaxy A55 і Galaxy A35 5G.

Розкажіть друзям про новину