08 Сер 2024, 14:27

Liquid Death створив ключку для гольфу з пісуаром

Бренд консервованої води Liquid Death широко використовується у Сполучених Штатах, особливо любителями гольфу, коли вони виходять на поле для гольфу. Однак вони швидко розчаровуються, коли позиви до сечовипускання починають давати про себе знати посеред раунду.

На щастя, Liquid Death продумали все до дрібниць. У співпраці з брендом обладнання для гольфу Bad Birdie американський бренд переосмислив знамениту ключку для гольфу, додавши до неї портативний пісуар.

Насправді, ця інновація не є чимось новим, адже була створена більше десяти років тому урологом Флойдом Сескіним. UroClub дуже схожа на звичайну ключку для гольфу, за винятком того, що вона має водонепроникний резервуар, який легко миється, вбудований в ручку.

Ця унікальна концепція дозволяє гравцям у гольф задовольнити природну потребу, не покидаючи поля. Завдяки своєму елегантному естетичному вигляду та геніальному дизайну ця спеціальна версія UroClub ідеально поєднується з іншими ключками у сумці.

UroClub від Liquid Death x Bad Birdie була випущена лімітованою серією, яка складається зі 100 ключок, вартістю $39.99 за кожну.

Розкажіть друзям про новину