Heinz та Absolut перевипустили вірусний томатний соус з горілкою для пасти
06 Сер 2024, 12:21

Heinz та Absolut перевипустили вірусний томатний соус з горілкою для пасти

Трохи більше року після того, як їхня несподівана колаборація підірвала Інтернет, Heinz та Absolut Vodka знову об’єдналися, щоб представити свій вірусний томатний соус споживачам по всьому світу.

Обидва бренди дебютували з першою ітерацією томатного соусу з горілкою для пасти Heinz x Absolut ще у 2023 році. Після низки винахідливих, часом епатажних релізів, таких як «Hanch», «Tarchup» та «Wasabioli», компанія Heinz, очевидно, прагнула не зупинятися на досягнутому і продовжувала розвивати цю тенденцію.

Натхненний рецептом пасти з горілкою від Джіджі Хадід, який підкорив TikTok, соус, створений у співпраці з Absolut, здавався природним вибором.

Продукт одразу ж став сенсацією. Промо у соціальних мережах набрало понад 500 мільйонів показів, а баночки розійшлися за чотири дні. Оскільки спокусливі зображення продовжували поширюватися в Інтернеті, повернення було неминучим.

Heinz та Absolut оголосили про повернення соусу до супермаркетів Waitrose у Великій Британії. Очікується, що цієї осені він з’явиться в інших ритейл-мережах за ціною 2,50 фунтів стерлінгів за баночку. Наразі не повідомляється, чи можна очікувати його появу на міжнародних ринках.

«Будучи найбільш продаваним продуктом Heinz і соусом для пасти номер один на момент запуску, ми знали, що любителі пасти так само одержимі ним, як і ми, — сказав Кайо Фонтенеле, керівник відділу розвитку Kraft Heinz, в інтерв’ю виданню The Spirits Business. — Отримавши незліченну кількість повідомлень від шанувальників з усього світу, які запитували, як вони можуть отримати баночку, ми зрозуміли, що не можемо це ігнорувати. Тепер кожен може насолодитися ідеальною пастою з горілкою завдяки культовому поєднанню високоякісних томатів Heinz та преміальної горілки Absolut».

06 Сер 2024, 12:21
Розкажіть друзям про новину

Нове відео