Виробник напоїв «виростив» свій логотип у лабораторному посуді
02 Сер 2024, 12:38

Виробник напоїв «виростив» свій логотип у лабораторному посуді

Лабораторія та консалтингова компанія Crucible, що працює у сфері розробки напоїв та смаків, презентувала свою айдентику.

Креативна студія Madalena Studio переосмислила ідентичність бренду Crucible, використавши силу культивованих бактерій як натяк на процеси, що відбуваються за дверима лабораторії.

Креативники почали культивувати різні зразки в чашках Петрі, щоб спостерігати, як органічні форми можуть створювати привабливі дизайни. Вони сфотографували мінливі візерунки бактерій і показали їх команді Crucible, яка одразу ж підтримала ідею.

Після затвердження концепції наступним завданням Madalena Studio було розширити її, збільшивши кількість зразків до більш ніж 20 і виявивши якомога більше текстур, кольорів і форм. Повний список зразків включає витриманий чайний гриб, рідку культуру грибів левової гриви, побутові харчові відходи, мазки зі шкіри та ґрунтові розчини.

Мазки з них були нанесені на вирізані лазером пробкові логотипи, а потім вирощені в чашках Петрі в імпровізованому інкубаторі. Звідси бактерії були залишені рости, наповнюючи логотипи незвичними формами та обрисами.

Ці трансформації були передані на постпродакшн, де креативники попрацювали з кольорами, щоб досягти потрібного вигляду та відчуття Crucible. Зокрема, вони інвертували кольори, щоб створити флуоресцентні рожеві та зелені, і отримали остаточну палітру, просто застосувавши відповідні налаштування кольору до кожної послідовності та дозволивши їм змінюватися природним чином, як і реальним кольорам зразка з часом.

Результатом цих експериментів став логотип, сповнений життя, що містить літеру «С» всередині чашки Петрі. Madalena Studio також створила відеозаписи процесу культивування, демонструючи глядачам приголомшливі прояви зміни кольору і форми.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео