Rihanna представила нову колекцію Savage x Fenty у сексуальній кампанії
02 Сер 2024, 10:56

Rihanna представила нову колекцію Savage x Fenty у сексуальній кампанії

Бренд Savage x Fenty випустив нову колекцію під назвою «Soft N’ Savage» з рекламною кампанією за участі самої Rihanna.

Колекція відкриває нову главу для бренду нижньої білизни та одягу для дому, замінюючи кричущість на зручні речі, які цінують зовнішній вигляд та комфорт. Колекція «Soft N’ Savage» відображає зміну в способі життя зірки та потребу надати щось нове своїм клієнтам, які також ростуть разом з нею.

Супровідний відеоролик кампанії містить колекцію кадрів з Rihanna. Вона має вибілене світле волосся і носить лише білизну Savage x Fenty під розкішним хутряним пальто.

Колекція залишається простою. Бюстгальтери та трусики представлені у трьох кольорах: леопардовому, коричневому та чорному. Кольорова палітра вишукана, оскільки коричневий і чорний забезпечують універсальність і легше носяться під прозорим одягом, у той час як леопардовий додає колекції трохи веселощів.

Бюстгальтери отримали значний редизайн: змінено крій, тканину, підкладки та силует. Новий редизайн підвищує комфорт і підтримку, залишаючись при цьому сексуальним. Відповідні трусики також випускаються у формі шортиків, трусиків-стрінгів та стрінгів, щоб задовольнити вподобання власниці.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео