Кортні Кардаш’ян випустила б’юті-льодяники
30 Лип 2024, 14:26

Кортні Кардаш’ян випустила б’юті-льодяники

Бренд вітамінів та БАДів Lemme, що належить Кортні Кардаш’ян, випустив нову лімітовану серію льодяників Lemme Glow Lollipops, які наповнені свіжим смаком та необхідними вітамінами для краси зсередини.

Ці льодяники, випущені лімітованою серією, роблять процедури краси набагато солодшими. Glow Lollipops мають освіжаючий кавуновий смак і містять вітаміни та багато іншого для покращення косметичних процедур.

Вітамін С, какао-масло та мультиколагенові пептиди — ось лише деякі з інгредієнтів. Льодяники Lemme Glow Lollipops також не містять глютену, ГМО та синтетичних барвників, ароматизаторів і цукрових спиртів.

Їх можна буде придбати за $12 на офіційному сайті Lemme, починаючи з 1 серпня, а також в магазинах Ulta, починаючи з 4 серпня.

Кардаш’ян вже не вперше випускає фруктові ласощі в рамках свого бренду. Зірка реаліті-шоу та бізнесвумен, яка запустила бренд Lemme у вересні 2022 року, дебютувала з харчовою добавкою Lemme Curb у вигляді м’яких жувальних цукерок зі смаком ягід у червні минулого року.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео