У Японії створили келих для пива, який захищає печінку
30 Лип 2024, 11:28

У Японії створили келих для пива, який захищає печінку

Японці вкотре продемонстрували свою креативність, випустивши інноваційний та незвичайний келих для пива. Він покликаний зменшити споживання алкоголю, перетворюючи кожен ковток на справжній челендж.

Розроблений японським виробником крафтового пива Yona Yona Ale, келих, що отримав назву «Yukkuri Beer Glass», має складний дизайн з вузьким горлечком та нерівними внутрішніми стінками, ідеально імітуючи пісочний годинник.

Але дизайн не просто красивий чи незвичний, він має цілком конкретну мету — заохотити людей пити повільно, щоб печінка могла ефективно переробляти алкоголь і зменшити шкоду для органу.

Люди, які п’ють, повинні нахиляти кухоль під певним кутом і регулювати своє положення так, щоб кожна крапля потрапляла в келих. Це дивовижний спосіб подовжити час пиття та зменшити ризики для здоров’я, пов’язані зі швидким вживанням алкоголю.

Створюючи цей келих, дизайнери сподіваються позитивно вплинути на культуру споживання алкоголю, змушуючи людей цінувати кожен аспект напою — від текстури до смаку.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео