25 Лип 2024, 17:18

Національне вбрання, мотокуртки та інше: добірка найцікавіших олімпійських форм

26 липня розпочнуться Олімпійські ігри 2024 у Парижі. Ця подія є не тільки святом спорту, але і моди, адже кожна країна-учасниця готує форму, у якій її спортсмени вийдуть на церемонії.

Пропонуємо вам добірку найцікавіших форм олімпійських збірних.

Монголія

Олімпійську форму для збірної Монголії створив бренд прет-а-кутюр Michel&Amazonka. Сестри-дизайнерки взяли за основу традиційне монгольське вбрання та національні кольори країни — синій, червоний і білий.

США

Форму для олімпійської збірної США створив бренд Ralph Lauren. Для церемонії відкриття спортсмени вийдуть у темно-синіх піджаках з червоно-білими деталями в рубчик, синьо-білих сорочках і світлих джинсах. На церемонію закриття вони вийдуть в образі з білого деніму в байкерському стилі.

Велика Британія

Британський бренд Ben Sherman розробив форму для збірної — трикотажне поло, оксфордські штани, замшеві мокасини та куртки-бомбери з флористичним мотивом на спині. Серед рослин, якими прикрашено майже всі речі, троянда, чортополох, нарцис і трилисник, що «символізують єдність чотирьох націй у складі Великої Британії».

Україна

Польський бренд 4F створив форму для української збірної, яку оздобили принтами колосків і традиційної української вишивки. До олімпійської колекції ввійшли парадні костюми, жіночі спідниці, сорочки поло, вітрівки, спортивні штани, спортивні костюми та аксесуари.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео