25 Лип 2024, 10:54

MSCHF випустив незвичайні шльопанці на підборах

Колектив художників, відомий як MSCHF, анонсував нове авангардне взуття — шльопанці на високих підборах під назвою «Flipped Flop», реліз якого відбудеться 30 липня.

Унікальне взуття, доступне у темно-синьому та білому кольорах за 450 доларів, має вигнуту підошву з ремінцем на обох кінцях, так що кожне взуття нагадує дві з’єднані між собою шльопанці. На ремінцях білим шрифтом написано «mschf performance sports».

Каблук взуття створюється за допомогою підошви, яка нахиляється вгору, а потім вигинається вниз в S-подібну форму, яка піднімає взуття над землею. Потім каблук розширюється догори, набуваючи форми іншої підошви, і ця частина взуття підтримує задню частину ноги.

MSCHF описує це взуття так: «Модель «Flipped Flop» натхненна шльопанцями для басейну, з’єднаними, подовженими та скрученими на 11-cантиметрових високих підборах. Манжета на щиколотці застібається за допомогою регульованої липучки і гнучко прилягає. П’ята повністю жорстка і містить нейлоновий геленок. Манжета для передньої частини стопи використовує стандартну посадку на високих підборах по передній частині стопи».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео