24 Лип 2024, 15:43

Мессі, Суарес та інші: футбольний клуб «Інтер Маямі» уявив своїх гравців у 1981 році

Інтернаціональний футбольний клуб «Інтер Маямі» створив портрети п’яти зірок за допомогою ШІ, які рекламують ретро-форму клубу Adidas.

На портретах зображені Ліонель Мессі, Луїс Суарес, Жорді Альба, Дрейк Калландер та Бенджамін Кремаскі, які виглядають як гравці «Інтер Маямі» приблизно 1981 року (клуб був заснований у 2018 році). Волосся гравців є найбільш помітним аспектом: Суарес, уругвайська зірка, виглядає у стилі Марадони.

«Інтер Маямі» завжди добре продає свої футболки. Мессі та Суарес посіли 1 та 2 місця відповідно серед найпопулярніших футболок ліги за даними, оприлюдненими у червні. Три інші гравці «Маямі» — Альба, Кремаші та Серхіо Бускетс — також увійшли до топ-25.

Ретро-форма є частиною так званого «третього комплекту» «Маямі», після традиційних домашньої та виїзної форми. Команда дебютувала з ним у грі проти «Чикаго Файр». Футболку можна придбати в магазині MLS.

«Натхненний ностальгією за 80-ми, архівний комплект «Інтер Маямі» значною мірою спирається на яскравий вінтажний стиль Маямі, — зазначили в команді. — Колекція складається з футболки, куртки, кросівок Gazelle та взуття Samba, що вирізняються сміливим та прогресивним дизайном».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео