23 Лип 2024, 14:09

Супермаркети української мережі потрапили до переліку найкращих магазинів Європи

Три супермаркети «Сільпо» у Львові, Яворові Львівської області та Білогородці Київської області потрапили до Europe’s Finest Store 2024.

Профільний журнал про роздрібну торгівлю European Supermarket Magazine (ESM) щороку складає список Europe’s Finest Store. Видання обирає найбільш вражаючі інноваційні дизайнерські концепції магазинів, які були відкриті або оновлені на європейському ринку ритейлу.

У 2024 році редакція ESM усього вибрала 31 магазин з 19 країн Європи, а «Сільпо» став єдиним українським ритейлером, магазини якого потрапили до списку найкращих.

До Europe’s Finest Store 2024 потрапили такі три супермаркети «Сільпо»:

  • «Сільпо» у стилі неофолк, відкритий у вересні 2023 року у Львові. Візуальний стиль супермаркету базується на традиційній стилістиці, яка поєднана з цифровою естетикою. У магазині представлені різні елементи традиційного мистецтва — мотанки, ружі, свищик, а для побудови деяких композицій в інтер’єрі було використане українське традиційне бродівське письмо.
  • «Сільпо» у стилі «Гоблінкор», відкритий у жовтні 2023 року в Білогородці. «Гоблінкор» — це культура про розумне споживання, яка прославляє красу природи. Інтер’єр магазину оформлено в природному стилі — деревина, зелені відтінки та рослини.
  • «Сільпо», присвячений гутництву, відкритий у листопаді 2023 року в Яворові. Супермаркет став осередком мистецтва склодувів або гутництва. У торговому залі можна помітити склодува за роботою, ремісничі інструменти та навіть гутну піч — це в ній звичайний пісок перетворюється на кришталеву дивовижу.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео