22 Лип 2024, 15:52

Знаменитий Кевін Морквина з Aldi повернувся всередині року заради Олімпійських ігор

Санта Клаус і Кевін Морквина зазвичай з’являються на британських екранах лише на Різдво. Цього року Кевін робить виняток для мережі німецьких магазинів-дискаунтерів Aldi, щоб підтримати бренду британською олімпійською збірної Team GB та олімпійської команди ParalympicsGB, в черговій гостросюжетній пригоді.

Він приєднався до британських спортсменів, Олівера Лам-Вотсона, Гелен Гловер, Делішеса Орі та Макса Вітлока, щоб врятувати Ігри за допомогою олімпійського сірника.

Дейв Прайс, креативний директор креативної агенції McCann Manchester, прокоментував: «Зазвичай Кевін Морквина зараз на репетиції свого великого різдвяного концерту. Але, як на зло, він був у відпустці в Парижі якраз тоді, коли згас олімпійський вогонь. Священний блакитний вогонь! В істинному стилі Кевіна він був змушений допомогти. Це були перегони проти чебрецю, але завдяки нашій Морквині ігри були врятовані. Тож слідкуйте за новинами, і, сподіваємось, ви побачите, як наш десятисантиметровий герой доведе, що він найбільший вболівальник Британії».

Кампанія проводиться на диджитал носіях, радіо, у пресі, диджитал маркетингу, на веб-сайті, листівках, у фан-зонах під час ігор, на касах магазинів та на сувенірній продукції, яка включає лімітовану серію плюшевих фігурок Кевіна.

Протягом останніх 10 років Aldi є офіційним супермаркетом-партнером Team GB, а нещодавно поновила своє партнерство на час ігор у Брісбені у 2032 році. Мережа також є нещодавнім партнером ParalympicsGB.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео