18 Лип 2024, 11:09

«12 друзів Атласу»: Дорофєєва, Байдак, Терен та інші об’єдналися для благодійного «пограбування» банку

ATLAS UNITED 2024 зняв мотиваційний ролик у стилі голлівудського блокбастера та розігрує квартиру в Києві в рамках благодійного збору за донат на банку.

Новина за темою
Найбільший музичний фестиваль країни повернеться, щоб зібрати 100 млн грн для ЗСУ

Найпопулярніші українські артисти та інфлюенсери знялись у яскравій пародії на голлівудський блокбастер «12 друзів Оушена». Таким чином організатори найбільшого музичного фестивалю ATLAS UNITED 2024 разом з UNITED24 та MONOBANK мотивують українців активніше долучатися до мегазбору у 100 мільйонів гривень на дрони для ЗСУ.

У ролику знялись артисти DOROFEEVA, Артем Пивоваров, DANTES, Сергій Жадан, учасники гурту Курган & Agregat, блогер Міша Лебіга, засновник ATLAS Дмитро Сидоренко, співвласник monobank Олег Гороховський, стендап-комік Василь Байдак, ветеран Олександр «Терен», а також намальований персонаж Білий Пес.

«Збір для військових, які боронять нашу країну і наш обовʼязок підтримувати їх кожен день», — говорить у відео один із зіркових «злодіїв» під час справи.

За сценарієм артисти та інфлюенсери збираються разом аби пограбувати вигаданий банк і задонатити на користь Збройних Сил України.

Серед друзів фестивалю не лише впливові та відомі особистості, а й представники соціально відповідального бізнесу, які запрошують всіх охочих взяти участь у розіграші крутих подарунків. Так, за донат кратний 200 грн, можна виграти квартиру в сучасному ЖК Нова Англія від LUN.UA та Royal House. За донат кратний 100 гривень розігрують: ATLAS — 300 одноденних квитків, monobank: 36 платінум карток, Укрнафта: 72 подарунки, Аврора: 24 депозити на 2000 в магазинах Аврора, 12 сертифікатів на 1 місяць поїздок з Uklon (промокод на 30 поїздок зі знижкою в 150 грн на кожну), WhiteBIT: 12 VIP програм на місяць. Кількість донатів від однієї людини необмежена, тож чим більше донатів, тим більше шансів виграти корисні призи. Для донатів із карток інших банок варто вказати контактні дані в коментарях, щоб із переможцем могли зв’язатись у разі виграшу. Результати розіграшів будуть у телеграм-каналі «ОГо!», правила конкурсу на сайті заходу за посиланням.

Лінк на головну банку.

Також організатори разом з WhiteBIT відкрили криптозбір для зручних донатів у криптовалюті. Доєднатися до збору можна за посиланням.

Розкажіть друзям про новину