17 Лип 2024, 15:31

Instagram дозволить додавати до 20 аудіо в один Reels

Instagram оголосив, що дозволить користувачам додавати кілька аудіотреків до своїх Reels.

Компанія зазначила, що користувачі можуть додавати до 20 треків в один ролик. Щоб додати нову доріжку до відео, треба натиснути на кнопку «Додати до міксу» в редакторі Reels. Після додавання доріжок можна обрізати їх, щоб включити лише потрібну частину аудіо.

«Запуск багатодоріжкового аудіо в Reels дає креаторам розширену творчу гнучкість з можливістю візуально поєднувати аудіо з такими елементами, як текст, стикери і кліпи, щоб висловити свою творчість у спосіб, який підходить їм і їхній аудиторії», — йдеться в повідомленні компанії.

Instagram приписуватиме авторство створеного треку креатору, щоб він міг закликати своїх шанувальників повторно використовувати унікальний мікс. Ця функція також позбавляє креаторів необхідності використовувати інший редактор, щоб звести кілька треків в один, а потім застосувати його до своїх кліпів.

Раніше цього місяця керівник Instagram Адам Моссері заявив, що платформа не зосереджуватиметься на довгих відео, а на тому, щоб користувачі надсилали один одному короткі відео. 

Розкажіть друзям про новину

Нове відео