17 Лип 2024, 12:08

Vogue присвятив друковане видання рушіям змін українського суспільства

Український Vogue представив перше друковане видання Vogue Ukraine Leaders 2024, яке вшановує професіоналів креативних індустрій, візіонерів та агентів позитивних змін, які рухають українське суспільство в бік прогресу.

Героєм обкладинки дебютного видання став воєнний журналіст і режисер Мстислав Чернов, лауреат Пулітцерівської премії та володар «Оскара». В ексклюзивному інтервʼю він розповів про роботу над стрічкою «20 днів у Маріуполі», відповідальність журналіста перед суспільством та свій тріумф у Лос-Анджелесі.

Телеведуча та громадська активістка Маша Єфросиніна стала героїнею великого знімання «Невпинна», а також розповіла про роботу «Фонду Маша» та програму реабілітації жінок, які постраждали від війни.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 669620873fb72.jpg.webp

Серед героїв та героїнь першого зібрання Vogue Ukraine Leaders — співзасновниця ГО Рух Veteranka Катерина Приймак, репортерка «Суспільне. Черкаси» і волонтерка Вікторія Хамаза, маркетологиня й піарниця Ярослава Гресь, а також заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан. 

Розкажіть друзям про новину

Нове відео