17 Лип 2024, 11:02

Дональд Трамп випустив кросівки, що увічнюють момент спроби замаху на його життя

Дональд Трамп не збирається втрачати свій шанс. Компанія Trump Sneakers, що належить експрезиденту США, випустила лімітовану серію кросівок під назвою «FIGHT FIGHT FIGHT» за ціною 399 доларів США.

На цих кросівках зображено колишнього президента із закривавленим обличчям і піднятим кулаком, що нагадує про драматичний момент, який стався у штаті Пенсильванія, де він вижив після стрілянини та спроби замаху на нього.

Взуття увічнює момент, коли Трамп підвівся після нападу, очоливши своїх прихильників у скандуванні «Бийся, бийся, бийся». Час його запуску, мабуть, не випадково збігся з його появою на Національному з’їзді Республіканської партії, де його вітали як героя.

«Ці кросівки, випущені обмеженою серією, із зображенням Трампа з піднятим кулаком, вшановують його непохитну рішучість і хоробрість», — йдеться на сайті Trump Sneakers.

Дизайн також включає американський прапор, що додає патріотичного тону цьому суперечливому взуттю.

Буде випущено лише 5 000 пар цих кросівок, з яких 10 пар випадковим чином отримають автограф самого Трампа. Заплановані до виходу у продаж у вересні або жовтні, ці високі кросівки, безумовно, розпалять реакцію прихильників Трампа.

Команда Трампа має досвід використання визначних моментів, навіть тих, які виставляють його в менш приємному світлі. Від золотих кросівок і парфумів «Ніколи не здавайся» до різдвяних прикрас з його фотографією, зробленою під час минулорічного арешту за звинуваченням у скоєнні тяжких злочинів, колишній президент показав, що його бізнес-навички ніколи не полишали його.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео