12 Лип 2024, 15:38

Що бісить? Нікіта Добринін про популярність та те, кому не місце в медіа

Нікіта Добринін, ведучий шоу «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, розповів, з якими кліше стикається у своїй професії, які речі його найбільше дратують, як справляється зі стресом на роботі та про багато іншого в новій рубриці «Що бісить?» на MMR.

Як сприймають оточуючі вашу професію? З якими кліше ви стикаєтеся?

До великої війни люди сприймали мою професію переважно як щось легке й розважальне, не оцінюючи вагу медійних персон у суспільстві. Зараз же від лідерів думок вимагають бути більш свідомими. Мені подобається, що люди це розуміють. Популярність — це своєрідний тягар та відповідальність. 

Популярність — це своєрідний тягар та відповідальність. 

Хтось поважає та підтримує медійних людей, оскільки вони можуть здіймати розголос. Хтось навпаки — цькує та відчуває якусь свою прерогативу, зверхнє ставлення, вважаючи, що цій людині можна будь-що написати в інтернеті й вона має на це відповісти.

Як виглядає ваш звичайний робочий день?

Звичайний робочий день — це прокинутися, приготувати сніданок, відвести сина в садочок. Після цього поїхати на тренування, далі — провести кілька зідзвонів. Зустрітися з протезованими хлопцями, яким зараз збирають кошти на титанові протези. Потім провести ще кілька зустрічей, пообідати, і ось вже вечір — час забирати сина з садочка. Відправитися ще у справах, паралельно відповідаючи на якісь запитання. Приїхати додому, вкласти сина спати. 

Топ найбісячіших речей у вашій професії персонально для вас.

Найбісячіше у моїй роботі — те, що люди, які пишуть медійним особистостям в інтернеті, думають, що ті їм щось винні.

Найбісячіше у моїй роботі — те, що люди, які пишуть медійним особистостям в інтернеті, думають, що ті їм щось винні. Умовно кажучи, аудиторія вважає, що вона «зробила» цю людину. Це абсолютно маніпулятивна думка, адже людина це робить своїм талантом. 

Людина, яка справді щось робить та створює, проходить непростий шлях. Їй це ніхто не дарує. 

Як справляєтеся зі стресом на роботі? Ваші лайфхаки.

Напевно, найбільша та найефективніша порада — це терапевт. Займатися з терапевтом, спілкуватися, говорити… Це мені допомагає розв’язувати різні питання в моїй роботі, у спілкуванні з іншими людьми. Допомагає знімати стрес.

Також, звісно, що спорт, абсолютно різноманітний. Люблю змінювати навантаження, тому займаюся і боксом, і у тренажерній залі. Рідше — розтяжка, йога, або біг.

Яким людям точно не варто працювати у вашій сфері?

Тим, хто хоче долати свої страхи, говорити з людьми, виходити на сцену, отримувати увагу та нести цінність у своїх виступах, точно місце в медіа.

Напевно, не зможе працювати в кадрі, виходити на сцену людина, яка керується виключно своїми страхами, блоками та боїться їх позбутися. Тим, хто хоче долати свої страхи, говорити з людьми, виходити на сцену, отримувати увагу та нести цінність у своїх виступах, точно місце в медіа.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео