12 Лип 2024, 12:38

«Школи Супергероїв» та 2 млн грн від фільму «Довга Доба»: щотижневий дайджест добрих справ

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

На відновлення зруйнованої російськими ракетами «Школи Супергероїв» в Охматдиті: як долучитися до збору

1+1 media як генеральний медіапартнер разом з кураторкою й головою піклувальної ради проєкту, ведучою 1+1 Марафон Наталією Мосейчук оголошують збір на 1 мільйон гривень для відновлення класу й бібліотеки «Школи Супергероїв». Допомагає в організації збору благодійний фонд «Соломʼянські котики». Поки оцінюються збитки, нанесені Школі, до збору можна долучитися вже зараз: посилання на спеціальну банку в Mono від «Соломʼянських котиків». 

Укрзалізниця і «Повернись живим» стартували спільний збір для ЗСУ

Укрзалізниця та «Повернись живим» стартували спільний проєкт «Залізно поруч». Його мета — зібрати 48 млн грн на 15 кейсеваків, спеціально обладнані позашляховики для евакуації поранених із передової. Кейсеваки обладнають також засобами радіоелектронної боротьби, щоб захистити військових від ворожих дронів. Автівками забезпечать пʼять бойових механізованих бригад ЗСУ.

«Довга Доба» Алана Бадоєва зібрала майже два мільйони гривень на потреби ЗСУ

Документальний фільм Алана Бадоєва та “1+1 Україна” переглянули у 30 країнах, а нещодавно на зібрані від показу кошти придбали евакуаційний автомобіль для медиків 3 ОШБр. Завдяки показу унікальної документальної драми «Довга Доба» у всьому світі вдалося зібрати суму розміром 1 949 571, 94 грн на потреби українських військових.

Фонду «Повернись живим» задонатили на допомогу війську понад 12 мільярдів гривень

Фонд «Повернись живим» зібрав понад 12 мільярдів гривень на допомогу Силам оборони України від 24 лютого 2022 року до 11 липня 2024-го. Загалом за цей час організація отримала понад 3 мільйони пожертв від благодійників.

Розкажіть друзям про новину