Відтепер у грі The Sims можна бути поліаморним
08 Лип 2024, 17:20

Відтепер у грі The Sims можна бути поліаморним

Немоногамія, безумовно, існувала до 2020 року, але відтоді про неї чути набагато більше в мережі. Люди вийшли з карантину більш сміливими в сексуальному плані, можливо, навіть більш дивакуватими і тепер вони хочуть, щоб їхні сіми були такими ж.

У доповненні гри The Sims 4 під назвою Lovestruck, яке вийде 25 липня, сіми зможуть бути поліаморними. У місті Сьюдад Енаморада, місті кохання у грі Sims, персонажі можуть ходити на побачення в таких місцях, як парк або нічний клуб, як повідомляється в блозі, присвяченому доповненню Lovestruck Expansion Pack. Тут є місце для самотніх людей і навіть застосунок для знайомств Cupid’s Corner, де сіми можуть знайти потенційних партнерів.

Що стосується ігрового процесу, то сіми будуть рости і розвивати свої романтичні навички, коли вони ходитимуть на побачення. Персонажі можуть вмикати та вимикати романтичні стосунки, а гравець може оцінювати їхню задоволеність стосунками. У наборі також з’явилися нові взаємодії: новий поцілунок, танець і три нові локації для сексу.

Також буде кілька різних динамік романтичних стосунків: Здорова (двоє сімів закохуються); Палка (фокус на фізичному зв’язку); Напружена (все ще романтичні стосунки, але нещасливі); і Непередбачувана (переходи від сварки до примирення). Гравець зможе дослідити різні романтичні прагнення своїх сімів, і вони навіть можуть стати консультантами з романтичних стосунків і допомагати іншим знайти кохання.

У цьому наборі The Sims вводить дві нові риси — замкненість і велелюбність. Також з’являються два нових страхи — страх близькості та страх самотності. Прямо як у реальному житті.

За останні роки The Sims також розширила гендерні та сексуальні можливості симуляторів. У 2022 році The Sims оновила спектр сексуальних орієнтацій, а в 2023 році додала гендерно-підтверджуючі ознаки.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео