В Австралії з’явились телефонні будки для шопінгу в IKEA
25 Чер 2024, 17:00

В Австралії з’явились телефонні будки для шопінгу в IKEA

ІКЕА відкриває свої магазини в регіонах Австралії у вражаюче креативний спосіб — у телефонній будці.

Яскраво-жовта телефонна будка ІКЕА з’явиться у Саншайн-Кост, в Ньюкаслі та Джилонгу, щоб показати покупцям у регіональних центрах, що вони також можуть робити покупки в ІКЕА, навіть якщо вони знаходяться далеко від культової великої синьої коробки.

Телефонні будки ІКЕА будуть доступні біля Alex Surf Club в Александрі Хедленд у Саншайн-Кост 25 червня, в Dixon Park Beach у Ньюкаслі 27 червня та в Steampacket Gardens у Джилонгу 2 липня. Телефонна будка покаже відвідувачам, як взаємодіяти з ІКЕА та робити покупки через їхній канал віддаленого шопінгу, доступний телефоном та через Інтернет.

Коли відвідувачі заходять до телефонної будки, всередині неї знаходиться планшет, за допомогою якого можна зв’язатись з клієнтським центром ІКЕА, де клієнти можуть скористатися всіма можливостями дистанційного шопінгу в ІКЕА, в тому числі зробити замовлення або забронювати віртуальну особисту зустріч для проєктування кухні.

Дистанційний шопінг дозволить покупцям легко здійснити покупку за допомогою спеціаліста ІКЕА, який супроводжує їх протягом усього процесу по телефону, в чаті або через Facebook Messenger. Клієнти також можуть записатися на віртуальну зустріч, щоб отримати консультацію експерта один на один для проєктування простору своєї мрії та планування більш складних проєктів з облаштування житла, таких як кухні, шафи та вітальні для зберігання речей.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео