Renault прорекламував свій електромобіль у Fortnite, Minecraft, Roblox та інших відеоіграх
20 Чер 2024, 10:57

Renault прорекламував свій електромобіль у Fortnite, Minecraft, Roblox та інших відеоіграх

Продакт-плейсмент не настільки поширений у відеоіграх, як у кіно та на телебаченні, проте французький автовиробник Renault вирішив зробити дещо більш новаторське для просування власного електромобіля Renault 5 E-Tech.

Компанія модифікувала свій автомобіль для відомих ігор, таких як Roblox, Minecraft та Fortnite, а також для Palword, Garry’s Mod, Stray, Stardew Valley, Subnautica, а також The Sandbox.

Якщо гравці хочуть додати R5 у свої ігри, вони зможуть пограти в Prop Hunt в автосалоні Renault в творчому режимі Fortnite, поїхати на R5 на перегони в Minecraft, відправитися на пошуки скарбів в Roblox і навіть cтати R5 в The Sandbox. Однак найцікавіше — це додавання Renault 5 в Stardew Valley (завдяки включенню нового жителя села Джорджа, який керує гаражем), в Palworld (у грі автомобіль є твариноподібною істотою «Пал»), в Subnautica (автомобіль є підводним човном) і, перш за все, в Stray, де маленького кота можна замінити на мініатюрний автомобіль, оснащений двигунами.

Моди можна знайти в різних місцях, таких як Nexus Mods, Steam Workshop, а також у Fortnite і Roblox, а посилання та інструкції щодо завантаження можна знайти на офіційній сторінці Renault Modder5.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео