Анкета молодіжної організації у Tinder звернулась до самотньої молоді з важливою метою
19 Чер 2024, 16:10

Анкета молодіжної організації у Tinder звернулась до самотньої молоді з важливою метою

Застосунок для знайомств Tinder у партнерстві з молодіжною благодійною організацією My Life My Say запустив кампанію, яка заохочуватиме молодь цікавитися майбутніми загальними виборами.

Новина за темою
Грайлива кампанія розповіла молоді, чому «голосування — це до біса гаряче»

Кампанія «Give an X» покликана допомогти молодим самотнім людям залишатися поінформованими та політично активними напередодні дня голосування 4 липня, за допомогою анкети, яка спрямовує користувачів до зрозумілих та неупереджених рекомендацій, що допоможуть їм прийняти обґрунтоване рішення на виборах.

Кампанія ґрунтується на дослідженні, згідно з яким третина молодих британських одинаків вважають, що для них важливо, щоб людина, з якою вони зустрічаються, була зареєстрована для участі у виборах, а п’ята частина заявила, що вони розірвали або розірвали б стосунки, якби їхній партнер не був політично активним. Дослідження показало, що майже сім з десяти (69%) молодих виборців планують голосувати, а трохи більше третини (36%) навіть заявили, що обговорюватимуть політику на першому побаченні.

Політична сумісність також виявилася дуже важливою для молодих самотніх людей: 60% опитаних заявили, що людина, з якою вони зустрічаються, повинна поважати їхні політичні погляди, а серед молодих жінок цей показник збільшився до 65%.

«У Tinder ми підтримуємо і заохочуємо наших користувачів бути справжніми собою під час пошуку пари, а для сучасних політично активних молодих людей, як показує дослідження, це означає бути відвертими щодо своїх політичних поглядів і намірів голосувати, — зазначає старша директорка зі зв’язків з громадськістю Tinder Лора Вілкінсон-Рея. — Оскільки більше половини користувачів Tinder — це люди віком 18-25 років, наша мета — підвищити обізнаність про кампанію «Give an X» у застосунку, щоб якомога більше наших користувачів відчули себе спроможними висловити свою думку на цих загальних виборах».

Генеральний директор My Life My Say Мете Кобан додав: «Ми раді співпрацювати з Tinder, щоб залучити молодь до демократичного процесу в дійсно інноваційний спосіб. Зустрічаючи молодих людей там, де вони шукають пару, ми можемо легко інтегрувати реєстрацію виборців у їхнє повсякденне життя. Ця співпраця є важливим кроком вперед у забезпеченні того, щоб голоси молодих людей були почуті та щоб вони мали можливість формувати своє майбутнє».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео