Гурт Курган&Agregat записав треки на будильник для відповідальних, але неідеальних петперентів
19 Чер 2024, 14:34

Гурт Курган&Agregat записав треки на будильник для відповідальних, але неідеальних петперентів

Гурт Курган&Agregat і бренд преміального харчування для домашніх тварин Club 4 Paws від Kormotech представляють нову колаборацію про всіх відповідальних, хоча й неідеальних петперентів.

Навіть у тих, хто не любить правила, вони є. Гурт «Курган і Agregat» поділилися своїми правилами відповідальних, але неідеальних петперентів та закурганили треки на будильник, щоб не проспати ранкову прогулянку або обід свого чотирилапого друга. 

Про що ця колаборація? 

Про те, що всі ми не ідеальні, але безумовну любов до своїх чотирилапих несемо з гордістю та відповідальністю.

Треки на будильник

Ідеальних петперентів не існує, але з новими треками на будильник кожен може відчути себе справжнім супер героєм для свого улюбленця. Короткі й влучні фрази допоможуть збадьоритися й згадати, що хоч ти не ідеальний, але все ж відповідальний.

Завантажити будильники можна за цією інструкцією для iPhone.

Благодійна складова

У межах кампанії можна долучитися до благодійної допомоги чотирилапим з Центру Адопції безпритульних тварин Patron Pet Center, подарувавши для них сухий корм Club 4 Paws. А щоб допомоги було ще більше, Клуб подвоїть кількість придбаного корму — після покупки відправить вдвічі більше смаколиків для котиків і песиків у Patron Pet Center.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео