Ницо Потворно та «Повернись живим» презентували кліп
12 Чер 2024, 17:37

Ницо Потворно та «Повернись живим» презентували кліп

Музикант Сергій Гусак, відомий як Ницо Потворно, презентував кліп на пісню «Про минуле, майбутнє і майбутнє». Разом із прем’єрою він закликає долучитися до збору Фонду «Повернись живим» та Ukraine.ua на металошукачі для саперів, які працюють на передовій. Мета — зібрати 900 000 гривень. 

Над кліпом працювала команда «Повернись живим». На волонтерських засадах долучилися, зокрема, оператор-постановник Володимир Усик, хореограф і танцівник Анатолій Водзянський

«Проблема забруднених вибухонебезпечними предметами територій – це сотні вже скалічених і загиблих людей. Купа російського залізяччя на наших землях — це також неможливість повноцінно вести сільське господарство й проблеми довкілля, яким доведеться давати раду ще багато років, на жаль, — говорить автор ідеї та режисер відео Олексій Новіков. —  Хотілося показати сапера, який сприймає власну роботу як найвищий прояв любові до своєї землі, вважає її найкращою у світі».

Справжній вибухозахисний костюм важить понад 40 кг, зауважує Олексій Новіков. Тому для танцівника Анатолія Водзянського спеціально пошили копію. 

Матеріал відзняли 2022 року. Ницо Потворно написав музику і текст.

«Це трек у трьох куплетах про сьогодні, найближче майбутнє, післявоєнне розмінування і майбутнє аж до 2042 року, в якому ми вже ходимо в скафандрах, міняємо дітям замість підгузників фільтри, вирощуємо трьохвухих свиней, але досі живі та їздимо на ровері», — говорить Ницо Потворно.

«Якщо ви уявляєте своє майбутнє після війни, де ви можете піти на рибалку в шортах, а не в захисному костюмі, то це треба вирішувати вже сьогодні», — йдеться в описі до відео.

Долучитись до збору на металошукачі можна за посиланням.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео