Євген Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу
30 Тра 2024, 10:32

Євген Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу

Український шеф-кухар Євген Клопотенко та майстерня натурального джелато «Файні льоди» створили морозиво з борщу.

«Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все — у морозиві!» — написала команда «Файні льоди».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Морозиво Файні Льоди (@fayni_lyodu)

Створіть ефективні PR стратегії разом з експертами Foundation Coffee Roasters, TWID, БФК Gulliver та ще понад 90 провідними брендами!

12 грудня на GET Business Festival дізнайтесь, як розробити ефективні PR-стратегії, підвищити впізнаваність бренду та залучити нових клієнтів через сучасний маркетинг і співпрацю з лідерами думок.

Забронювати участь

Спробувати борщозиво можна на локаціях майстерні, а весь прибуток з його продажу відправлять на закупку дронів для батальйону ударних БпАК «Ахіллес».

Розкажіть друзям про новину