Два паризьких шеф-кухарі, Арно Донкеле та Максим Фредерік, другий рік поспіль очолюють літній ресторан Louis Vuitton у готелі White 1921 в Сен-Тропе. У закладі пропонують страви середземноморської кухні, а також переосмисені класичні французькі десерти.
Ресторан на 40 місць під відкритим небом, який працюватиме до кінця вересня, обставлений меблями з ротангу з акцентом на макраме. Монограма Louis Vuitton, виконана в тонах курортної колекції бренду — кораловому, апельсиновому та фуксії, з’явилась на всьому — від сервірування столу до декору.
Сезонна колекція посуду з тропічним дизайном, що включає квіти, корали і морські зірки, продається в сусідньому магазині бренду. У бутику в Сен-Тропе також представлена курортна колекція Louis Vuitton «By the Pool», що охоплює одяг, сумки, взуття та аксесуари.
Клієнти можуть насолодитися гарячими або прохолодними напоями у прилеглому саду, а за запитом надається індивідуальний автомобіль Mini Moke, який доставляє гостей між магазином та іншими спеціальними місцями.
Оскільки споживачі переключають свої витрати з товарів високого класу на враження, розкішні бренди все більше розширюють свою діяльність у сфері гостинності.
Відкриття в Сен-Тропе знаменує собою початок курортної активності Louis Vuitton, яка включає в себе відкриття ресторанів, кафе та басейнів від Маямі до Макао. Тимчасовий бар Louis Vuitton відкриється в Таорміні, Італія, у червні.