18 Тра 2024, 12:58

Виробництво у Харкові, місце сили, тиша. Ретроспектива тижня з Анною Свідченко

Як минув робочий тиждень та які плани на вихідні, розповідає Анна Свідченко, співзасновниця бренду Rikky Hype. 

Як минув тиждень?

Кожні 7 днів ми в середньому випускаємо до 5-10 новинок.

Останні роки кожен тиждень несеться з неймовірною швидкістю, і важко згадати, що було сьогодні вранці. Але я таки спробую. Він був наповнений тренуваннями, робочими питаннями, ремонтом — ми в Rikky Hype інакше просто не можемо. Кожні 7 днів ми в середньому випускаємо до 5-10 новинок і позавчора якраз опублікували на сайті нову колекцію, а в роботі вже літня лінійка, купальники, піжами, в яких можна прямо з ліжка виходити на вулицю й жити це життя. 

Тиждень також присвячено нашому дуже великому й неочікуваному проєкту — навіть натякати не буду, ви самі все побачите й будете здивовані, гарантую.

Найбільше моєї уваги зараз прикуто до нашого виробництва в Харкові.

Найбільше моєї уваги зараз прикуто до нашого виробництва в Харкові — люди в регіоні й місті проходять жахливі випробування, але продовжують працювати, боротись, любити, творити. Наші працівники в цьому місті надихають мене щосекунди! У TikTok завірусилося відео, в якому стверджують, що ми відшиваємось не в Україні. Можливо, в іншій ситуації ми б на нього не відреагували, але цього разу зняли відповідь якраз для того, аби спростувати такі чутки й віддати шану нашій харківській частині команди.

Відкриття тижня

  • Продовжуючи тему Харкова, мого рідного міста, зазначу, що відкриттям тижня став фільм «Будинок „Слово“: Нескінчений роман». Він справив на мене велике враження — неймовірне поєднання естетики, надії й болю. Продовжую відкривати для себе українську культуру, письменників і дуже раджу вам.
  • Позавчора повечеряли шаурмою, весна відчувалася в цей момент якось особливо гостро, я б навіть сказала, по-підлітковому.

Що дістало за тиждень?

Дістала росія, дістав холод та постійні форс-мажори в роботі з підрядниками. Але я просто не маю права жалітись і тільки заряджаюсь від таких викликів. 

Музика тижня

Для мене ближчою є тиша.

Для мене ближчою є тиша. Люблю слухати саме тишу й залишатися один на один зі своїми думками.

Що почитати?

«Тіло, секс, шлюб. Історія інтимних стосунків…» Ірини Ігнатенко — неймовірно цікава книжка. Нереальний контраст між нашим сьогоденням і тим, що було всього лише 100 років тому. Ви багато дізнаєтесь про традиції і зрозумієте, наскільки разючими є зміни і звичайні речі, які потрібно цінувати, а не приймати як належне.

Що подивитися?

Серіал «Берлін» на Netflix.

Але все ж намагаюся не витрачати свій час на серіали, більше подобається «випадати з реальності» на декілька годин на прем’єрах в кінотеатрі. 

З останнього, що вразило: друга «Дюна» та «Оппенгеймер». 

Ваш топ застосунків на телефоні

  • Telegram
  • Instagram
  • TikTok
  • Pinterest

Плани на вихідні. Поради, куди піти

  • Фільм «Суперники» — нова стрічка режисера Луки Ґуаданьїно з Зендеєю в головній ролі. Йдіть обов’язково, аби прослідкувати за баталіями в стосунках та на тенісному корті. Ми у бренді передбачили тренд і запустили спідниці у тенісному стилі задовго до прем’єри.
  • ВДНГ — моє місце сили в Києві. Дуже раджу провести вихідні там, ближче до природи, тим паче погода вже дозволяє.

Розкажіть друзям про новину