Бренд майонезу Hellmann’s представив «1352: Refreshed Sneakers» — взуття, виготовлене з харчових відходів.
Кросівки виготовлені зі звичайних харчових відходів, включаючи кукурудзу, гриби, яблука, виноград тощо. Взуття було розроблено, спроєктовано та виготовлено у співпраці з італійським брендом ID.EIGHT, який є прихильником екологічної моди.
![](https://mmr.ua/wp-content/uploads/2024/04/5a0b9944-e7b9-4ced-a581-a334ced8d1fa.png?x90209)
![](https://mmr.ua/wp-content/uploads/2024/04/5a0b9944-e7b9-4ced-a581-a334ced8d1fa.png?x90209)
«Прихильність Hellmann’s до використання локальних інгредієнтів та їхня місія щодо зменшення харчових відходів доповнює прихильність ID.EIGHT до використання стійких та якісних матеріалів, що робить їх природним партнером для нас», — сказала Джуліана Борзілло, бренд-менеджерка ID.EIGHT.
Назва стильних кросівок відсилає до грошової вартості ($1 352), яку середньостатистичне канадське домогосподарство витрачає на їжу щороку. Зважаючи на те, що гаманці стають дедалі тугішими, а свідоме споживання зростає, бренд прагне привернути увагу до впливу харчових відходів на кухнях канадців.
![](https://mmr.ua/wp-content/uploads/2024/04/405319c3-eea1-4d70-91ea-bd73c5d25de5.png?x90209)
![](https://mmr.ua/wp-content/uploads/2024/04/405319c3-eea1-4d70-91ea-bd73c5d25de5.png?x90209)
«Hellmann’s має багаторічну історію вжиття необхідних заходів для вирішення проблеми, підвищення обізнаності та зменшення харчових відходів, — говорить Харш Пант, старший бренд-менеджер Hellmann’s Canada. — З кросівками «1352: Refreshed Sneakers» ми створили візуальну репрезентацію харчових відходів канадців, яка має на меті викликати дискусію та спонукати споживачів робити маленькі кроки до зменшення кількості продуктів харчування на суму $1,352, що викидаються щороку».
Канадці можуть отримати шанс виграти пару «1352: Refreshed Sneakers», заповнивши заявку на спеціальному сайті. За кожну заявку Hellmann’s Canada пожертвує еквівалент 10 обідів давньому благодійному партнеру Second Harvest, підтримуючи їхню місію з порятунку продуктів харчування та зменшення кількості відходів.