22 Кві 2024, 16:21

Креативна директорка Postmen увійшла до журі міжнародного фестивалю WINA

Анна Сенюк, креативна директорка агенції Postmen, увійшла до складу журі на престижному міжнародному фестивалі незалежної реклами World Independent Advertising Awards (WINA).

Для мене бути в складі журі WINA — це можливість представляти Україну на світовому ринку реклами та підтримати зростаючу хвилю незалежних агентств. Своїм прикладом я хочу заохотити українських спеціалістів активніше брати участь у різних подіях та фестивалях. Адже завдяки таким проявам ми, як українці, маємо шанс зробити нашу країну більш помітною на міжнародній арені.
Анна Сенюк
креативна директорка Postmen

Анна приєдналась до команди Postmen на другому році існування агенції. У 2015 році вона займалася stop motion проєктами та дизайном, а згодом їй довірили створення відділу відеопродакшну. Після декількох років роботи поза межами агенції Анна повернулася в Postmen на посаду креативної директорки.

Фестиваль World Independent Advertising Awards, заснований у 2016 році, є одним із небагатьох фестивалів, що визначають і нагороджують роботу незалежних агентств.

Розкажіть друзям про новину