Платформа купівлі-продажу авто створила каталог іграшкових автомобілів Барбі
12 Бер 2024, 15:40

Платформа купівлі-продажу авто створила каталог іграшкових автомобілів Барбі

Барбі продовжує розфарбовувати світ у рожевий колір, оскільки її манія живе скрізь, навіть на сайтах перепродажу та на соціальних маркетплейсах, де ціни на вживані іграшкові машинки Mattel «Barbie Dream» з липня минулого року злетіли до небес. У багатьох випадках ці іграшкові автомобілі виставлені на продаж за завищеними цінами — понад 100 доларів і навіть більше.

Щоб зробити ці скарби, які користуються високим попитом, знову доступними, онлайн-платформа продажу автомобілів CarBravo від General Motors за підтримки свого партнера креативної агенції MRM Detroit створила власну базу з 120+ вживаних іграшкових машинок Barbie Dream і робить їх доступними на власній унікальній комерційній платформі бренду. Таким чином, CarBravo використовує поп-культурний дух часу, щоб підкреслити обіцянку бренду та ритейлера завжди надавати транспортні засоби за справедливою ціною — незалежно від того, чи йдеться про справжній автомобіль у натуральну величину, чи навіть про рожеву іграшкову машинку розміром з ляльку.

Щоб втілити все це в життя, команда CarBravo провела повноцінну фотосесію і презентувала кожен з вживаних іграшкових автомобілів Barbie Dream так само, як і будь-який інший транспортний засіб на своєму сайті, щоб підготувати їх до виставлення на продаж тут. Купуючи іграшкові машинки, споживачі також матимуть змогу ознайомитися з реальними машинками мрії CarBravo у натуральну величину під час перегляду оголошень на сайті.

Зрештою, незалежно від того, чи це вінтажний автомобіль Barbie Dream на полиці, чи вживаний позашляховик у гаражі, CarBravo прагне, щоб його споживачі отримували справедливу ціну.

Стів Вайнман, менеджер з реклами та маркетингу CarBravo, сказав: «Коли люди знайомляться з CarBravo, ми хочемо, щоб вони посміхалися і отримували те, що хочуть, за справедливу ціну, незалежно від того, чи купують вони автомобіль мрії Барбі, чи справжній автомобіль. Це те, що відрізняє нас від інших».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео