Двейн «Скеля» Джонсон запустив власний бренд чоловічого догляду за шкірою
07 Бер 2024, 17:47

Двейн «Скеля» Джонсон запустив власний бренд чоловічого догляду за шкірою

Актор, підприємець та професійний рестлер Двейн Джонсон, відомий як Скеля, запустив власний бренд особистої гігієни для чоловіків Papatui.

«З роками я зрозумів, що постійно отримую багато запитань від чоловіків. «Розкажи мені про свої тренування. Розкажи мені про свій розпорядок дня. Що ви їсте під час тренувань? Яка твоя дієта? Розкажи мені про бізнес? Що ти думаєш про цю підприємницьку ідею і т.д. і т.п.» — пояснив він причину запуску в ексклюзивному інтерв’ю WWD.

Papatui представляє 12 одиниць для догляду за обличчям, тілом і волоссям. До них входить мило, зволожуючий засіб для вмивання, омолоджуючий тонік, відновлюючий зволожуючий крем для обличчя, гель для шкіри навколо очей проти набряків, два дезодоранти, освіжаючий гель для душу, шампунь-кондиціонер, а також лосьйон для тіла.

А щоб додати індивідуальності, адже Джонсон відомий своїми татуювання, які віддають шану його корінню, є також олівець для татуювань Enhancing Tattoo Stick і бальзам для татуювань Enhancing Tattoo Balm, виготовлені на основі олії манго та кокосової олії. Цей набір омолоджує, освітлює та захищає татуювання.

Всі продукти доступні за ціною $7,99 або $9,99. Лінія не містить сульфатів, парабенів і фталатів — хімічних речовин, які, як вважається, впливають на здоров’я людини.

«Як ви знаєте, я прихильник здорового способу життя, доглянутості та того, що чоловіки повинні краще піклуватися про себе. І хоча ми не завжди говоримо про це, всі ми, чоловіки, хочемо виглядати краще і почуватися краще. Найголовніше, я хотіла створити лінійку продуктів, яким ви можете довіряти, щоб ви могли виглядати, відчувати себе і пахнути чудово», — написав Двейн у своєму Instagram.

Назва «Papatui» є особистою. Вона вшановує його самоанського дідуся, Пітера Майвію. Він називав Джонсона «Tui», а «papa» перекладається з самоанської як «Скеля».

«Він був першим чоловіком у моєму житті, який навчив мене чоловічій турботі та доглянутості. І хоча я була маленькою дитиною, він був одним з моїх героїв. Він також був професійним борцем. Він був таким поєднанням міцності та краси, з бездоганною шкірою та довгим волоссям. І, власне кажучи, персонаж Мауї з мультфільма «Моана» був натхненний духом мого дідуся». — розповів Джонсон про свою роль у популярному діснеївському анімаційному фільмі.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео