23 Лют 2024, 17:34

Ролик, створений ШІ, закликав українців до єдності на шляху до Перемоги

ІАВ Україна, разом з партнерами New Strategies, Cases та Admixer Advertising представляють новий відеоролик, який створений лише за допомогою передових технологій ШІ та присвячений актуальній соціальній проблемі війни.

Метою цього вражаючого соціального відеоролику стало привернення уваги громадськості до проблеми зростаючої байдужості до війни та її наслідків. Довготривала війна призводить до втоми та відчуження людей, які починають ігнорувати та не реагувати на реальність. Ці наслідки вже відображаються у зменшенні підтримки та донатів, які так необхідні для наближення Перемоги.     

Відео закликає відчути силу єдності українського народу, адже тільки так можливо подолати всі труднощі та перемогти ворога.

Компанія New Strategies взяла на себе ідею та реалізацію цього проєкту, демонструючи можливості творчого підходу та використання передових технологій для вирішення важливих соціальних питань.

Володимир Чернер, СЕО агенції, розповідає: «Ідея використати ШІ — гарний інструмент привернення уваги та оптимізації бюджетів. Який саме продукт можна створити на базі нейромереж, можна побачити в поточному ролику. В основі проєкту лежать генерації Midjourney v6, за анімацію відповідає Runway, а мелодії створено в АІ сервісі Epidemicsound. Монтаж і озвучка — справжні люди =). На нашу думки вийшло цікаво. Далеко від ідеалу, але цікаво і найголовніше — відгук в душі».

Відеоролик буде доступний на офіційному YouTube-каналі ІАВ Україна. До кінця лютого на платформі Cases пройде благодійний вебінар про сам процес створення відео за допомогою нейромереж.

Розкажіть друзям про новину