Генератор зображень використав творіння художників замість ШІ-алгоритмів
19 Лют 2024, 16:04

Генератор зображень використав творіння художників замість ШІ-алгоритмів

Департамент туризму Тасманії запустив генератор зображень, щоб запропонувати людям перетворити свої дивні та чудові ідеї на справжнє мистецтво, а також підкреслити тасманійський спосіб життя та причини, через які варто відвідати регіон.

TasmanAi, створений агенціями BMF та Orchard, не використовує штучний інтелект. Він перетворює підказки людей на оригінальне мистецтво, створене місцевими тасманійськими художниками.

Співпрацюючи з дев’ятьма тасманійськими художниками, які працюють з керамікою, акрилом, олією та крейдою, люди можуть надсилати свої найбільш натхненні підказки разом із зазначенням місця на Тасманії через вебсайт TasmanAi, щоб отримати свій власний, унікальний, тасманійський витвір мистецтва.

Лінден Клірі, директорка з маркетингу Департаменту туризму Тасманії, зазначила: «TasmanAi — це висвітлення того, що відрізняє Тасманію від інших. Хоча штучний інтелект має своє місце у світі, тасманійський спосіб життя є автентичним і творчим, де створення оригінального мистецтва зі змістом вимагає часу, душі та людяності».

Кейсі Швейкерт, креативна директорка BMF, прокоментувала: «Штучний інтелект — це чудово, але навіщо віддавати всю радість роботам? Ми раді нагадати австралійцям, що Тасманія — найбільш надихаюче місце на землі, і довести, наскільки ми можемо бути креативними. Зрештою, бази даних крадених jpeg-зображень не йдуть ні в яке порівняння з багатством мистецьких талантів Тасманії та її дико надихаючими краєвидами».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео