Хмарний вуаєризм, сонячні ванни та інше: екокамасутра розповіла про спокусливий бік природи
14 Лют 2024, 16:00

Хмарний вуаєризм, сонячні ванни та інше: екокамасутра розповіла про спокусливий бік природи

Грайливий путівник Еcocamasutra, який розкриває маловідомі, але спокусливі сторони природи, вийшов у світ до Дня святого Валентина у рамках кампанії, покликаної допомогти новому поколінню відновити зв’язок з природою.

Книга перетворила людську повсякденну взаємодію з природою, таку як сонячні ванни та роздивляння хмар, на інтенсивний чуттєвий досвід, як хмарний вуаєризм та сонячні ванни перед заходом сонця. Вона закликає дослідити свою екосексуальність, допомагаючи перемістити маргінальний рух у мейнстрим.

Еcocamasutra натхненна науковими дослідженнями, які показують, що чим більше люди люблять природу, тим краще вони про неї дбають, і була створена, щоб допомогти британцям налагодити відносини з природою, адже їх країна посідає останнє місце за показником «зв’язку з природою». Ці висновки підтверджуються нещодавнім опитуванням, проведеним Агентством з охорони природи, яке показало, що 77% людей у віці 18-35 років хочуть бути більш пов’язаними з природою.

Щоб розпалити любов до природи, Еcocamasutra була випущена як онлайн, так і в друкованому вигляді до Дня святого Валентина. Автори книги Сем Коллінз та Іван Станоевич з креативної агенції The&Partnership працювали з лондонським ілюстратором Вей Ву над створенням 10 ілюстрацій, щоб оживити кожну грайливу главу.

Секс-інфлюенсерка та телеведуча Channel 4 Рубі Рід представила Еcocamasutra на своїх сторінках у соціальних мережах, щоб заохотити своїх прихильників вийти на вулицю та насолодитися природою у всій її красі.

Кампанія є частиною ініціативи «Agency for Nature», заснованої некомерційними організаціями Glimpse та Purpose Disruptors, що мають на меті спрямувати творчий потенціал рекламної індустрії на підтримку всього живого на Землі.

Еcocamasutra з’явиться на білбордах по всій Великобританії в лютому цього року, а еко-діви, які мріють відновити свій зв’язок з природою, можуть завантажити безкоштовну копію книжки на сайті.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео