Heinz створив макарони з кетчупу до Дня закоханих
13 Лют 2024, 18:36

Heinz створив макарони з кетчупу до Дня закоханих

Щоб відсвяткувати ірраціональну та безумовну любов шанувальників до кетчупу Heinz та вишуканих страв та делікатесів FAUCHON, ці два бренди об’єдналися в День святого Валентина, щоб створити унікальний смаковий досвід.

Разом вони поєднали яскравий, гострий смак томатного кетчупу Heinz зі всесвітньо відомим рецептом FAUCHON, створивши сюрприз для шанувальників соусу та макаронів.

Томакарон — печиво-макарон зі смаком ревеню, червоних ягід, імбиру та серцевиною із томатного кетчупу Heinz.

Скуштувати цей ексклюзивний макарон можна тільки у Grand Café Fauchon з 14 лютого 2024 року.

Для ідеального поєднання з печивом експерт-міксолог Жан-Батіст Лоне створив ідеальну пару Томакарону — коктейль «L’Inattendu» — неперевершений баланс, який доповнює та підкреслює свіжість ревеню в Томакароні, також доступний без алкоголю.

Цей ексклюзивний витвір поєднує в собі томатний кетчуп Heinz з інтенсивністю свіжого імбиру, пікантним поцілунком лайму, комфортом копченого бадьяну та ніжністю червоного томатного соку, і все це доповнюється легкою ноткою вустерського соусу Heinz.

Цей дивовижний досвід вкрай лімітований. З 14 по 29 лютого 2024 року лише перші 57 замовників двох коктейлів «L’Inattendu» або двох моктейлів «L’Inattendu» отримають безкоштовну коробку з 8 томакаронів.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео