«Так ніхто не кохав»: романтична колаборація видавництва та ювелірного бренду
08 Лют 2024, 14:36

«Так ніхто не кохав»: романтична колаборація видавництва та ювелірного бренду

Напередодні Дня всіх закоханих видавництво А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА та ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry об’єдналися в колаборації, у рамках якої презентують лімітовану поетичну збірку віршів.

Збірка «Так ніхто не кохав» об’єднала твори вірші 70-ти українських поетів — від Шевченка до Любки.

Серед українських поетичних перлин про кохання я обирав вірші на різні смаки і настрої — від найсумніших до найвеселіших, від найбезтурботніших до найтрагічніших, від найніжніших до найбадьоріших. Сподіваюся, що поетичні чари кохання не оминуть нікого, хто прочитає цей чарівник томик…
Іван Малкович
поет, видавець, власник і директор видавництва А-ба-ба-га-ла-ма-га

Спеціальний лімітований тираж у 1000 примірників було надруковано у Харкові. Книга увійшла в серію «Украї­н­ська По­е­тич­на Антологія», упорядником якої є Іван Малкович.

Збірку можна буде отримати за донат у 500 гривень. Виручені кошти будуть передані до благодійного фонду Валерї Гуземи — Guzema Foundation — який займається оперативною допомогою військовим на першій лінії фронту.

Яка справжня формула кохання? Нам хотілося б, щоб читачі знайшли відповідь на це запитання, гортаючи сторінки збірки, і відчули глибину цього почуття через рядки української лірики.
Валерія Гузема
засновниця Guzema Fine Jewelry

Також протягом 7-15 лютого шанувальники бренду зможуть отримати книгу в подарунок при покупці діамантових прикрас онлайн та у флагманських бутиках Guzema Fine Jewelry.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео